Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Infoshow – Pécs

február 20 - 09:00 - 16:00

Új évad indul ősztől aktuális témákkal

Biztonságos villanyszerelés – Energia hatékony megoldások címmel

A rendezvénysorozat célja, hogy az épületek villamos berendezéseinek biztonságos üzemeltetése érdekében a tervező, kivitelező, üzemeltető és felülvizsgáló szakemberek munkáját naprakész információkkal segítse, egyrészt az aktuális szabályozásról, másrészt a legújabb technikai, technológiai megoldásokról, valamint útmutatást adjon a minőségi munkavégzéshez.

A 2017-2018-as szezonban a Magyar Elektrotechnikai Egyesület és az EMOSZ visszatérő partnerei WAGO Hungária Kft., C+D Automatika Kft., Dehn+Söhne GmbH.+CO. KG, Hensel Hungária Kft., OBO Bettermann Kft., ELMON Hungária Kft., Legrand Zrt. mellett az Eaton Industries Kft. -vel  bõvül az előadók, a MaxiCont és a Finder Hungary Kft.-vel kiállítók sora, új színt és új témákat hozva a villanyszerelés területéről.

A hallgatók nemcsak épületautomatikai rendszerekről, napelemek érintésvédelméről, hatályos tűzvédelmi szabályozásról, túlfeszültség védelemről, hanem a legújabb szerelőtechnikákról, innovatív megoldásokról is első kézből értesülhetnek a gyártóktól és képviseleteiktől.

Új program az INFOSHOW 7. évadjában!

  • INFOSHOW WORSKHOP – Ismerd meg, próbáld ki és nyerj!
  • Mi bemutatjuk, Ön rögtön kipróbálhatja a szerelési megoldást!
  • Legyen a „Nap szerelője” és vigye haza az ezért járó értékes ajándékot!

Részletek

Dátum:
február 20
Időpont:
09:00 - 16:00
Honlap:
infoshow.hu

Szervező

EMOSZ
E-mail:
emosz@emosz.hu

Helyszín

Pécsi Tudásközpont
Universitas u. 2/A
Pécs, Baranya 7622 Magyarország
+ Google Térkép