Miért érdemes az EMOSZ tagjai közé tartozni?

Legyen Ön is az EMOSZ tagja!

Az Elektromosipari Magánvállalkozók Országos Szövetsége (EMOSZ) 1991 óta képviseli az épületvillamos szakterületen működő szakemberek, vállalkozások gazdasági, szakmapolitikai érdekeit minden olyan fórumon, ahol a döntéseket érdemben befolyásolhatja. A Szövetség önálló jogi személy, önkéntes tagságon alapuló magánjogi testület. Kölcsönösen elismert érdekek alapján együttműködik a szakmai és gazdasági érdekkör területén működő hatóságokkal, szervezetekkel valamint a bel- és külföldi szakmai és vállalkozói érdekképviseletekkel, az országos és területi gazdasági kamarákkal. A Szövetség, a területi gazdasági kamarákkal együttműködve meghatározó szerepet vállal a mesterképzésben és a mestertovábbképzésben. A Szövetség tanfolyamain elsajátíthatók a szakterületnek az Országos Képzési Jegyzékben szereplő szakmái. Emellett közreműködik, és tagjain keresztül szakmai segítséget nyújt a szakképzés színvonalának emelésében.

Miért érdemes az EMOSZ tagjai közé tartozni?

Rendezvényeink, képzéseink, klubjaink tagjaink számára jelentős kedvezménnyel, illetve ingyenesen vehetők igénybe. Tagjaink számára ingyenesen biztosítjuk az épületvillamos szakma egyik legkedveltebb hazai szakfolyóiratát, az évente nyolcszor megjelenő Elektroinstallateurt. Évek óta sikeresen működik a szövetségen belül a Felülvizsgálói Klub, és tagjaink igénye életre hívta a Regisztrált Villanyszerelők Klubját, mivel sok jelzés érkezett a szövetséghez, hogy az áramszolgáltatókkal szemben (ELMÜ, ÉMÁSZ, EDF DÉMÁSZ, E-ON stb.) az érdekeiket egyetlen szervezet sem képviseli az elvárásoknak megfelelően. A klub ezt a feladatot vállalja fel, és a következő szolgáltatásokat nyújtja tagjai részére: – folyamatos műszaki tájékoztatás a változó előírásokról, – tájékoztatás a területenként változó előírásokról, – a szolgáltatók nyomtatványainak letölthetősége, – a tagok által felvetett problémák jelzése a szolgáltatók felé, – műszaki tanácsadás egyedi esetekben, – előzetes szakmai vélemény a kivitelezés módjairól, – vitás helyzetekben a tag védelme a szolgáltatókkal szemben anonim módon, – szakmai műszaki megoldások ismertetése, – típus mérőhelyek, típusengedélyek, terméklapok elérhetősége, – társasházi áramváltós mérés, tervezői segítség.(tervezői lista). A klubtagság feltétele az érvényes regisztrált villanyszerelői igazolvány megléte. (Nem feltétel az EMOSZ tagság, azonban EMOSZ tagok részére a klubtagság ingyenes. Külső tagok részére a Regisztrált Villanyszerelők Klubjának éves tagdíja 5000 Ft.) Évente kétszer szervezünk Villanyszerelő konferenciát, emellett folyamatosan friss információkat adunk EMOSZ Akadémia néven futó szakmai napjainkon, és egyéb tanfolyamainkon, rendezvényeinken.

Tagdíjaink:

– Nyugdíjasok”:  5000 Ft/év (a számla a magánszemély nevére lesz kiállítva, a kedvezményekre egyedül a tagtárs jogosult, Elektroinstallateur szaklapot megkapja) 

– Diákok/hallgatók térítésmentesingyenes  tagság (a konferenciákon való ingyenes részvételre jogosít)

– Diákok/hallgatók térítéses”: 8000 Ft/év  (tanulói/hallgatói jogviszony igazolása szükséges, a számla a magánszemély nevére lesz kiállítva, a tag a kedvezményekre jogosult, Elektroinstallateur szaklapot megkapja)
 
– Konferencia látogató: 8000 Ft/év (csak a Villanyszerelő konferenciákon vesz részt a tagoknak járó kedvezménnyel, Elektroinstallateur szaklapot  megkapja)
 
 Kedvezményes“: 12 000  Ft/év (a kedvezményekre rendezvényenként egy fő jogosult – kivéve konferenciákon -, összes rendezvényünkön  igénybe veheti a kedvezményeket, Elektroinstallateur  újságot megkapja)
 
– Prémium“: 18 000  Ft/év (a kedvezményekre a cég összes munkatársa jogosult, összes rendezvényünkön igénybe veheti a kedvezményeket, Elektroinstallateur újságot megkapja)

– Prémium + kiállító“: 54 000  Ft/év (tagoknak járó kedvezménnyel állíthat ki rendezvényeinken, a  kedvezményekre a cég összes munkatársa jogosult, összes  rendezvényünkön igénybe veheti a kedvezményeket, Elektroinstallateur újságot megkapja)

A tagság/tagdíj naptári évre szól (január 1.-december 31.).

Belépési nyilatkozat PDF

Belépési nyilatkozat DOC

Pin It on Pinterest

Share This