Ma új rekord született az Emosz Akadémiák terén… Köszönjük Nektek a nagyszámú érdeklődést! Reméljük nemsokára találkozunk ismét!

Hamarosan Villanyszerelő Konferencia lesz (március 27.), így aki eddig nem jelentkezett rá, még megteheti. A program hasznos és érdekes lesz. Kezdésként kínálunk Rátai Attilától egy VBSZ-es előadást, Arató Csaba pedig a szabványok és jogszabályok változásáról fog beszélni. Aki ma velünk volt az Emosz Akadémia programján, ismét meggyőződhetett Horogh Gyula élvezetes előadói stílusáról. Március 1-én lesz még egy VBSZ-es előadása nálunk, azután a Villanyszerelő Konferencián előadásában a terveket taglalja némi munkavédelemmel vegyítve.

Nyáron rengeteg telefont kaptunk a biztosításokkal kapcsolatban, terveink szerint a Villanyszerelő Konferencián a helyettes államtitkár elmondja az ezzel kapcsolatos tapasztalatokat és a felmerülő kérdésekre is válaszol majd. Addig is a bejegyzés alatti kommentben lehet kérdezni, a kérdéseket megnézzük és továbbítjuk felé.

Köszönjük mindenkinek aki a mai nap velünk volt, segített vagy figyelemmel követte az eseményeket – nekem/nekünk ez sokat jelent! Reméljük mindenki jól érezte magát és hasznos információkkal gazdagodott!

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!