A konferencián német és magyar szakemberek tartanak előadásokat az épületek energiahatékonyságának aktuális helyzetéről Magyarországon és Németországban.

Program

  • A 2018. február 28-án megrendezésre kerülő konferencia első részében német szakemberek számolnak be épületek energiahatékonyságának aktuális helyzetéről és tendenciáiról Németországban. Szó lesz társasházak energetikai felújításáról Kelet-Európában és Németországban, valamint bemutatásra kerülnek németországi klímasemleges épület- és városrészprojektek.
  • A rendezvényen előadást tartanak továbbá magyar szakemberek is, akik az épületek energiahatékonyságának hazai helyzetéről adnak áttekintést és beszámolnak arról, napjainkban mi hátráltatja ill. mi mozdítja előre az energiahatékonyságnövelő beruházásokat épületeknél. A konferencia résztvevői megismerhetik ezen kívül egy budapesti önkormányzatnak az önkormányzati tulajdonú épületek energiafelhasználásának csökkentésére tett intézkedéseit, tapasztalatait ezen a téren.
  • Emellett a konferencián olyan német vállalatok mutatják be innovatív termékeiket, technológiájukat, amelyek üzleti kapcsolatokat, együttműködő partnereket keresnek Magyarországon

– Napelemes rendszerek kivitelezése, ENVALUE GmbH

– Épületautomatizálás, GFR – Gesellschaft für Regelungstechnik und Energieeinsparung mbH

– Épületbe integrált napelemes rendszerek, rögzítéstechnikai elemek, IPS-solar GmbH

– Vályog építőlemezek a szárazépítés terén, lehmorange

– Napelem modulok, napelemes rendszerek, RECOM AG

Azon magyar érdeklődők számára, akik érdeklődnek a német vállalatokkal való együttműködés iránt, 2018. február 28-án vagy március 1-jén egyéni tárgyalásokat szervezünk. A megbeszélésekre a magyar tárgyalópartner székhelyén kerül majd sor. A tárgyalásokra a transzfert, valamint igény esetén a tolmácsot a DUIHK biztosítja. A német cégek tevékenységéről és a keresett együttműködésről letölthető dokumentumban nyújtunk bővebb tájékoztatást, de részletesebb információkért, kérjük, látogassák meg a vállalatok honlapját is.

Dátum és helyszín

  • Konferencia: 2018. február 28.

Helyszín: EMOSZ (1194 Budapest, Kisviola utca 21-23)

Helyszín: a magyar cégek székhelyén

Részvétel

  • a rendezvényen, valamint a tárgyalásokon való részvétel az érdeklődők számára ingyenes, de előzetes (kamaránk által visszaigazolt) regisztrációhoz kötött
  • a német előadások szinkrontolmácsolással hangzanak el
  • a tárgyalásokhoz szükség esetén díjmentesen tolmácsot biztosítunk
  • jelentkezés az online jelentkezési lap kitöltésével vagy a letölthető programban található jelentkezési lap (faxon vagy elektronikus úton való) visszaküldésével lehetséges.

Jelentkezési határidő

  • Konferencia (február 28.): 2018. február 26.

Jelentkezéseket korlátozott számban, a beérkezés sorrendjében tudunk elfogadni.

                                       Energy Solutions – Made in Germany

Letölthető dokumentumok:

Program és jelentkezési lap

Német résztvevők profilleírása

Share This

Share This

Share this post with your friends!